Mick Wallace

Волас: Велите дека сакате во ЕУ? Внимавајте што посакувате

Европратеникот Мик Волас на Вториот Пленум на политичката партија Левица на 2-ри декември ,,Како и вие, на наш посебен начин, се обидуваме да работиме кон создавање поправеден свет. Не е лесно да се спротистави на парите и моќта и статус...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img