Мијалков

Мијалков ги купи становите на Мијалков

„Бест веј инвестмент“, фирма во сопственост на Јордан Мијалков, е новиот сопственик на трите стана и гаража на Водно, а кои беа конфискувани од неговиот татко, Сашо Мијалков, со случајот „Империја“, пишува Призма. Во ноември овој имот беше продаден на...

Заев и Мијалков помеѓу најголемите заложници на УЈП

Фирми на фамилиите Заеви и Мијалкови се најдоа во врвот на листата должници што ја објави Управата за јавни приходи. Според извештајот на УЈП вкупно 5.105 фирми и граѓани имаат доспеани долгови до 31 јули, а не ги платиле...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img