Мелони

Европската десница никогаш не била „про-руска“

Пишува: Реџеп Исмаил - Хактан, потпретседател на политичката партија Левица Деновиве, на некое од многуте интервјуа, ја наслушнав професорката Силјановска Давкова, како објаснува дека во ЕУ е во пораст т.н. крајна десница (far-right) и дека тоа е опасно поради про-руската...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img