Манолева

Крмов: Девет месеци нема тендер за глукомери и ленти за дијабетичари

Пратеничко прашање на пратеникот од Левица, Борислав Крмов до Заменик министерката за здравство, Манолева: „Моето прашање е за третманот на дијабетичарите кон Министерот за здравство, односно неговата заменичка МАНОЛЕВА. Во моментов, глукомери и ленти за дијабетичари нема веќе девет...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img