Максим Димитриевски

Левица: Максим и ЗНАМ ништо не знаат за балистичкиот споменик во Воиновиќ

Деновиве во општина Куманово повторно изникна балистичка дивоградба на споменик на УЧК во населеното место Воиновиќ. Зачудува фактот што за дивоградбата знаат сите, освен градоначалникот Димитриевски и ЗНАМ. Дали градоначалникот Максим Димитриевски овој пат ќе постапи согласно законите и...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img