Македонските турци нема да бидат манипулирани од мунафиклукот

Македонските турци нема да бидат манипулирани од мунафиклукот

Пишува: Реџеп Исмаил – Хактан, потпретседател на политичката партија Левица Деновиве бев на отворање на канцеларија на Левица – Л.О. Пехчево. На мое голема позитивно изненадување, на отворањето беа присутни и неколку другари од Црник, село во Пехчево. Црник е...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img