Македонски работодавачи

Писмо до македонските работодавачи

Reddit објава на u/Ok-Specialist-3412 Драги работодавачи, Ви благодариме на интервјуата што не викате, но вака не оди. Еве ви неколку совети од другата страна, што помагаат со вашите поплаки, дека нашите работници не ги бива, ама искрено, ја знаете онаа народната,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Тамара Јованов: Што значи живот во продолжена сиромаштија?

Пишува: Тамара Јованов – Апасиева –  Професорка на Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – во Штип  Што значи живот...
- Advertisement -spot_img