Македонски предлог - нацрт

Левица со македонски нацрт-предлог за решавање на кризата во Франција

Соопштение на политичката партија Левица Левица со загриженост ги следи настаните изминативе денови во Франција и изразуваме жалење за насилствата и негативните последици што ги имаат врз сигурноста и стабилноста на државата и народот. Следствено, ја истакнуваме потребата за мирен...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img