Левица Аеродром

Левица поуспешна во грижата за Аеродром од Тимчо Муцунски (видео)

Aктивистите на Левица повторно ја демонстрираа посветеноста и грижата за граѓаните на општина Аеродром. Имено, во текот на изминатиов викенд, тие самоиницијативно, преку свој волонтерски ангажман, го поправија руинираното детско игралишта во паркот на реонски центар при општина Аеродром. Оваа акција на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img