ЛЕВИЦА

НАТО и јас/ние

Пишува: Претседателскиот кандидат на Левица, Проф. д-р Билјана Ванковска Во екот на претседателската кампања, јубилејот на НАТО минува по малку незабележано. Штета! Има тука толку „бисери“! Властите се трудат до степен во кој на крајот ќе нѐ/се убедат дека сме...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img