лекари

Младите лекари добија пракса – откако Левица го блокираше Законот за Здравствена Заштита

Откако Левица го блокираше предлог-Законот за изменување и дополнување на Законот за Здравствена Заштита, со поднесени 888 амандмани со цел да се изврши притисок на Владата, денес Министерството за Здравство извести дека младите лекари кои чекаа 3 месеци да...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img