Крунисовање

Ставот на некои британци по повод крунисувањето на Чарлс за крал!

Утре, среде економска и енергетска криза, раст на трошоците за живот и сиромаштија во Обединетото Кралство, Чарлс III ќе биде крунисан за 40-ти британски монарх од 1066 година. На сликите подолу може да се види што некои Британци мислат...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img