Ковачевски ги погази Илинден и АСНОМ

Симонов: Ковачевски ги погази и Илинден и АСНОМ

Пишува: Александар Симонов, Кооринаторот на Сектор за надворешна политика на политичката партија Левица и советник во општина Свети Николе Какво себегазење и себеуништување па тоа е страшно - ЕУтаназија!!! Па не сме биле ни држава до 45'-та како што викаат нашите...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img