Конфликт во Палестина

АФЖ: Околу 50.000 бремени во газа под опсада на израелската армија

На почетокот на војната имаше 22 здравствени домови во Газа, но за само два месеци, израелската окупација уништи најголем дел од нив и преостанати се само седум. Лекарите и акушерите даваат сѐ од себе за да обезбедат грижа за...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина го изгради првиот нуклеарен реактор отпорен на распаѓање

За прв пат истражувачите од Универзитетот Цингхуа во Кина успешно демонстрираа реактор за нуклеарна фисија отпорен на распаѓање. Дизајнот...
- Advertisement -spot_img