Комесар за човекови права

Татјана Москалкова: Ќе ги обединиме семејствата во Донбас

Коментар на Комесарот за човекови права во Руската Федерација Татјана Москалкова за работата на сесијата „Деца на Донбас: право на заштита“ на правниот форум во Санкт Петербург (12 мај 2023 година):  Уште во 2014 година, кога Петр Порошенко беше Претседателот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Изборите ќе „изедат“ 10,6 милиони евра

Државната изборна комисија (ДИК) на денешната 84 – та седница ги усвои Регистарот на радиодифузери, печатени медиуми и електронски...
- Advertisement -spot_img