Кина и Македонија соработка

Н.Р Кина и Македонија – Нови хоризонти на искрена и долгорочна соработка на дланка

Пекинг го поканува Скопје да се синхронизира двострана иницијатива за пообемна соработка За тоа каква е иднината на економските и политичките врски меѓу Кина и Македонија по тридецениското воспоставување на дипломатските односи и перспективите за заеднички вложувања со македонските фирми,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img