Катерина Тодороска

Тодороска: Новата наставна програма по историја и општество ќе создаде личности без капацитет за размислување

Фејзбук статус на Проф. д-р Катерина Тодорска, професор на Институтот на Национална Историја Дниве со внимание ја исчитав, или подобро ја анализирав новата Наставна програма по историја и општество за 6-то одделение подготвена од Министерството за образование и наука и...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img