Избори во Русија

Речиси 90 проценти од руските гласачи во Македонија гласале за Владимир Путин

Според официјалните резултати на руската изборна комисија дури 88,1 % од руските граѓани во Македонија го дале својот глас за Владимир Путин на претседателските избори во Русија, додека пак во Србија само 10,84 % и 8,41 % во Црна...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img