Иницијатива за помош

Левица со иницијативи во советите за хуманитарна помош за Палестина

Застрашувачки се информациите од Газа, каде за неполн месец, само според официјалните статистики се убиени над 5.000 деца, додека античовечките дејствија продолжуваат секојдневно. Бројката на повредени се претпоставува дека е неколкукратно поголема, но за нив нема ниту лекови, ниту...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина: Вооружениот отпор на палестинците не е тероризам

Кина ја изрази својата поддршка за правото на Палестинците на вооружена борба против Израел, нагласувајќи дека тоа не е...
- Advertisement -spot_img