Гвинеја Бисао

Русија и отпиша долг од 26,7 милиони долари на Гвинеја Бисао

Русија и отпиша долг од 26,7 милиони долари кон Гвинеја Бисао, додека уште 940.000 долари ќе бидат реструктуирани, според двата релевантни договори меѓу земјите. Првиот договор се однесува на долг од 25,1 милиони долари според договорот од 2001 година...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img