Грејзон

Макс Блументал од “Grayzone“ во ОН: Само 30% од финансиската помош за Украина стигнува на фронтот, останатото, поради корупција завршува на црниот пазар!

Макс Блументал, основачот на The Grayzone, левичарски блог кој преку својата професионално новинарска работа ја разобличува американската империјалистика политика и конфликтите кои се појавуваат како реперкусии на таквата политика, пред скоро време се обрати пред Советот за безбедност при...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img