Гази баба

Советниците на Левица со иницијатива за бесплатен организиран превоз до ОУ „Његош“

Jа известуваме јавноста дека советничката група на Левица во општина Гази Баба поднесе Барање за ОРГАНИЗИРАН бесплатен превоз за учениците од населените места: Гоце Делчев, Идризово и Дрма кои учат во ОУ „Његош”. По интервенција на градоначалникот Стефковски, барањето...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img