Фудбалски натпревар

(Видео) Милош Биковиќ го изведе почесниот удар на фудбалскиот натпревар Србија – Русија

Српскиот и рускиот актер Милош Биковиќ, кој во Русија се прослави со улогата на Магомаев, симболично ја шутна топката пред натпреварот Русија-Србија. По стартот, актерот се прекрсти и се оддалечи од теренот.
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img