ФИОО

„ДОСИЕ СОРОС“ БИОГРАФИЈА НА ПАРАЗИТИЗМОТ

Низ истражувањето на Скот Томпсон и Елизабет Хеленбројх од еминентниот Магазин ЕИР ние го отвораме „Досието Сорос“. Ги молиме читателите сами нека увидат кој стои зад розевата приказна за самопрогласениот голем филантроп, финансиер и добротвор. Приказната е долга и...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Советот на Европа ги губи антифашистичките темели

Извештајот на ЕКРИ за Македонија предизвика реакции во македонската јавност поради едностраниот пристап, без согледување на принципот на реципроцитет...
- Advertisement -spot_img