Финансиска криза

Американците играат руски рулет: државната каса ќе остане без пари

Американската влада ќе почне да не ги исполнува своите финансиски обврски помеѓу почетокот на јуни и почетокот на август, доколку не се подигне плафонот на долгот, процени Двопартискиот политички центар (БПЦ). Последната проценка на институтот за „Х датум“, денот кога...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img