Економски политики

Левица: Додека народот осиромашува банките се искачуваат на SEE Tор 100 листата

Погубните економски политики на социјал-демократите продолжуваат да го продлабочуваат ЈАЗОТ помеѓу богатите и сиромашните. Додека народот се соочува со нови трошоци и поскапувања, приходите на банките ескалираат и тие се искачуваат на меѓународните листи на најголеми компании. На ранг листата...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img