Економска прогноза

Македонија со најнизок економски раст во регионот

Очекувањата за економскиот раст на земјите се одбележуваат како еден од најсигнификантните индикатори за развојот на дадена држава. Затоа често централните банки и светски, како и домашни економски институции, изработуваат прогнози за идните години. Во тековната година, Македонија не може...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img