Димитров

Средба на Крмов и Димитров: Со продажбата на Чебрен се продава суверенитетот на државата

Вчера (02.11.2023 година), во Собранието на Република Македонија, пратеникот на Левица - Борислав Крмов оствари средба со професорот Константин Димитров, кој е дел од Здружението на инженери. На конструктивната средба, беше потврден ставот дека скандалозниот договор со грчката компанија „ППЦ-Архиродон“...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img