Деца со Даунов синдром

Левица: Со шверцерски измени се кратат надоместоци од децата со Даунов синдром

Соопштение на политичката партија Левица Неколку родители обелоденија дека нивните деца со Даунов синдром нема повеќе да земаат паричен додаток, откако новоформираната Служба за функционална проценка не можела да го утврди степенот на попреченост?! Левица претходно алармираше дека измените на Законот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img