ДДВ

Левица: Порастот на ДДВ го полни буџетот со парите на сиромашните

Повторно елитите на партиите од власта СДС и ДУИ, исполнувајќи ги желбите на нивните пријатели од олигархијата ги угнетуваат обичните луѓе и нивната економска моќ. Неопходно е да се зголеми уделот на данокот во буџетот, но тоа мора да се...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Официјално отворен претседателскиот изборен штаб на Билјана Ванковска

Во продолжение ви го пренесуваме соопштението на политичката партија Левица Вечерва, во одлична атмосфера, во присуство на претседателот на Левица...
- Advertisement -spot_img