Централен Комитет

Одржана ХХII-та редовна седница на Централниот комитет на Левица

На 29-ти октомври 2023 година беше одржана XXII-та редовна сесија на Централниот комитет на Левица. Членовите на ЦК низ идеолошка и политичка расправа ги реафирмираа ставовите за националната и економска платформа во пресрет на изборната сезона во Република Македонија. Пред...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img