Центар за социјална работа

Левица: Меѓуопштинскиот центар за социјална работа – Скопје – уништува животи

Реакција на социјалниот сектор при политичката партија Левица МЕЃУОПШТИНСКИОТ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНА РАБОТА - СКОПЈЕ НАМЕСТО ДА ПОМАГА - УНИШТУВА ЖИВОТИ Деновиве во јавноста произлезе информација дека „Стручен тим“ од центарот (кој постои само на хартија), направил проценка и донел одлука...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Енормни поскапувања до 300 отсто на катастарските услуги – еве ги новите цени

Промена за пресметките во имотните листови при купување стан Ако до сега во имотен лист покрај квадратурата се пишуваа и...
- Advertisement -spot_img