CPUSA

Подмладокот на CPUSA: Македонија многу изгуби со распадот на Југославија

Поздравно писмо од Партијата на млади комунисти од САД (LYCUSA) до Црвена Младина – подмладокот на Левица. „Почитувани другари, Партијата на млади комунисти од САД (LYCUSA) ги испраќа своите братски честитки по повод годишната конференција на Црвената Младина на Македонија, која се одржува на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Стјепан Стево Филиповиќ, народен херој: Со кренати раце му пркоси на злото!

„Партизанскиот комесар, работникот Стево Филиповиќ, загина храбро извикувајќи за слобода. Документот за неговото погубување ги надминува сите слики со...
- Advertisement -spot_img