Бутел

Костовски од Бутел потрошил речиси 27 000 евра за четири дена снег

,,Фирмата Анизор Дооел Скопје" има склучено договор за зимско одржување на локалните улици и патишта на територија на општина Бутел за зимската сезона 2022/2023 година со вредност на договорот од 4 720 000 денари (76 748 евра). Во зимската...

Левица: Прокиснатите кровови во Скопје Север се решаваат само на хартија

Загрижени граѓани од населеното место Скопје Север изминативе неколку денови не алармираа дека нивниот долгогодишен проблем, реконструкција на крововите на станбените згради општината го решава само на хартија. Проблемот на овие граѓани се јавува секогаш кога ќе има поголема количина...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img