Балансер

Балансерот не се злоупотребува – тој е злото!

Пишува Реџеп Исмаил-Хактан, Член на Президиумот на Левица Европа се јави, а ние се возбудивме од среќа уште пред да чуеме што таа ни говори! Кога се работи за искажан став на некоја институција или тело на колективниот Запад, а особено...

Левица: Европската Комисија потврди – рамковниот балансер не ги исполнува целите

Соопштение на политичката партија Левица Европската комисија го објави нацрт-извештајот од скрининг процесот за првиот кластер од поглавјата на Унијата, во кој ЕК го потврдува тоа што Левица го говори секојдневно - не постојат поголеми анти-европскии партии од криминалната коалиција...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Ванковска од Аеродром: ЕУ станува неофашистичка

Билјана Ванковска, претседателски кандидат на Левица, заедно со потпретседателот на партијата Реџеп Исмаил денес ја продолжи својата кампања со...
- Advertisement -spot_img