Александар Димитриевиќ

Промената на личните докумeнти според Преспански е услов за отварањето на поглавја од ЕУ

Пишува: Александар Димитриевиќ – координатор на Трудов сектор на Политичката Партија Левица Според овој катастрофален договор од 2018 година промената на документите ќе започне при отварање на секое поглавје при релеватното поле во преговорите со ЕУ. Не само што не...

Левица: Жителите на Коњари повикани во полиција по пријава на дивокопачите од „Еуропрогрес“

Соопштение на политичката партија Левица Репресиите над жителите од Средно и Горно Коњари не престануваат. Денес повеќе жители беа повикани на информативен разговор во полициска станица Петровец, по претходно поднесена поплака од фирмата ,,ЕУРОПРОГРЕС", која НЕЗАКОНСКИ врши ископ на кејот...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img