АД ЕСМ

Експресно донесен договорот за заем помеѓу АД ЕСМ и Европска банка во износ од 100 милиони евра

Фејзбук статус на Јулијана Штрковска-Колариќ - координатор на сектор финансии при политичката партија Левица Место по скратена постапка, Договорот за заем помеѓу АД ЕСМ и Европската банка за обнова и развој во износ од 100 милиони евра за поддршка на...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Кина го изгради првиот нуклеарен реактор отпорен на распаѓање

За прв пат истражувачите од Универзитетот Цингхуа во Кина успешно демонстрираа реактор за нуклеарна фисија отпорен на распаѓање. Дизајнот...
- Advertisement -spot_img