2001ва

Институциите го игнорираат прашањето за внатрешно раселените лица од војната во 2001 година

„Во месец декември, Секторот за политички систем при политичката партија Левица го актуелизираше прашањето за над 70.000 внатрешно раселени лица од страна на терористичката УЧК во воениот конфликт во 2001 година и поднесе Жалба на неодговореното Барање за информации...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img