11 Големи проблеми со продажбата на „Чебрен“

11 Големи проблеми со продажбата на „Чебрен“

Анализа на професорот од Техничкиот факултет во Битола, Дејан Трајковски Вчера имав интересен разговор со наш истакнат професор по хидроенергетика во пензија, со кого дискутиравме околу ситуацијата со „Чебрен“ и општо околу енергетската (неб)иднина на Македонија. Професорот не се плаши...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Почетокот на патот на свилата – Прво од предавањата: Патот на свилата помеѓу историјата и културата во КИЦ

Почетоците на Патот на свилата, како трансверзала, којашто ги поврзувала Источна Азија со Медитеранот лежат во првите две столетија...
- Advertisement -spot_img