Јанков

Фасцинатнен ми е македонскиот комплекс на пониска вредност

Пишува: Андреа Јанков, член на ЦК при политичката партија Левица Страшно ми е фасцинантен комплексот на нижа вредност кој очигледно го имаме како нација. Како некое дете, кое цел живот му викале дека не го бива, така и народов наш,...
- Advertisement -spot_img

Latest News

Левица: Економски прогрес од НАТО нема, но бомби на Криволак има

До нас стигнаа пријави од загрижени граѓани кои се жалат на непријатни звуци и глетки во околината на Неготино. Непријатните...
- Advertisement -spot_img