Денес (06 Мај) ве каниме на народен собир со носителите на пратеничките листи на Левица и идни пратеници во Собранието на Република Македонија. Собирот започнува во 13:00 во градски парк кај фонтана Лотосов Цвет .

Дојдете, за да ги афирмираме нашите цврсти позиции за положбата на македонскиот работник и враќањето на државната власт во рацете на обичниот народ! – Стои во соопштението на политичката партија Левица.