Фејзбук статус на Дарја Мустафаоглу

Оваа академска година ниту една рата од стипендиите на студентите не е исплатена. Од октомври – денар од стипендијата немаат добиено студентите.

Ниту оној предизборен поткуп не си го одржуваат, па така финаниската помош за меѓуградски превоз сѐ уште ја немаат исплатено во период кога поради испитната сесија таквата помош им е најдобродојдена.

Толку ли се неспособни или предизборно тактизираат (со мисла дека “народот брзо заборава” па ќе памтат ако што поблизу до изборите одеднаш им се слее повисока сума пари)?!

Не е убаво да ги потценувате младите