Фејзбук статус на Сашко Јанчев, носител на листата за пратеници во ИЕ 4

Единствена влада на национален спас може да биде онаа во која ДПМНЕ ќе зависи од Левица.

Секоја друга комбинација е влада за национално предавство која ќе го смени Уставот уште во првите 200 дена.

Затоа не го ситнете отпорот и гласајте за Левица.

И не само тоа, еве Еуромакс, онаа фирма која ни ја донесе ДПМНЕ, а сака да отвори рудник на смртта над Струмичка котлина, денес се заканува и бара отворање на рудникот.

Еве место Мицковски да глуми месија нек каже, ќе има рудник или не?