Skopje Cinema City – Филмски фестивал во Кинотека на Македонија

На 17 и 18 јуни, во Кинотека на Македонија, ќе се организира 9-то издание на филмскиот фестивал за музички документарни филмови Скопје Синема Сити. Програмата ќе вклучува изложба на фотографии и филмска програма:

17 јуни

19:00 Групна изложба на музички фотографии „5х10“
20:00 Алелуја: Леонард Коен, патешествие, песната“

18 јуни

19:00 Леб и Сол: Вкусот на успехот
20:00 Изеди го тоа прашање: Френк Запа со свои зборови

Билети на билетарата на Кинотека

Повеќе информации: https://www.facebook.com/events/3369778949937322?active_tab=about

Последно