И денес добивам информации за нови потписи во канцелариите на ДИК – и толку ми е мило на душата! Сончев саботен ден, релаксирана прошетка дури и кога знаат дека ова се потписи кои се “за секој случај”. Како да не ги почитуваш, објави Билјана Ванковска, којашто вчера потврди дека ги собрала неопгодните 10.000 потписи, задоволувајќи го законскиот минумум за здобивање на кандидатски статус на претстојните претседателски избори.