Фејзбук статус на Божидар Божиновски

“Злоупотрбите на онкологија засега се проценети на 30 милиони евра”

Толкав криминал не можеле 5 луѓе да го направат. Толкав криминал не може да помине без знаење, дозвола и дел за властите! Нема збор што би ги опишал тие гадови кои на луѓе им го ускратиле животот, ги оставиле да умираат во агонија, оставиле семејства без најблиските!